نسخه چاپی

"آب داغ"بر تظاهرات‌كنندگان بحرینی كارساز نشد

عکس خبري -"آب داغ"بر تظاهرات‌کنندگان بحريني کارساز نشد

درحالی‌که رژیم آل‌خلیفه تلاش بسیار دارد، مانع حرکت انقلابیون این کشور به سمت میدان اللؤلؤة شود، ده‌ها تظاهرات‌کننده بحرینی موفق شدند،‌ خود را به این میدان برسانند.

به گزارش فارس،‌ شهر منامه پایتخت بحرین و دیگر مناطق این کشور شاهد ادامه تظاهرات مسالمت‌آمیز علیه رژیم آل‌خلیفه بود. به همین دلیل هزاران بحرینی بعد از ظهر روز گذشته با برپایی تظاهراتی و سردادن شعار "ایستاده‌ایم " و "ملت خواهان سرنگونی رژیم است" به سمت میدان اللؤلؤة در مرکز منامه به حرکت در آمدند.

ادامه اعتراض‌های مردمی و پاشیدن آب داغ به سمت تظاهرات‌کنندگان

راهپیمایی روز گذشته بحرینی‌ها به سمت میدان اللؤلؤة در پاسخ به فراخوان جنبش ائتلاف 14 فوریه و تحت عنوان "فتح مبین" برگزار شد که همچون گذشته نیروهای امنیتی و نظامی آل‌خلیفه با حمایت و پشتیبانی نظامیان اشغالگر سعودی اقدام به سرکوب آن کردند و در اقدامی جدید با خودروهای ویژه اقدام به پاشیدن آب داغ به سوی تظاهرات‌کنندگان جهت متفرق کردن آنها و جلوگیری از پیش‌روی آنها به سوی میدان اللؤلؤة کردند.

نیروهای امنیتی و نظامی آل‌خلیفه علاوه برآن و هنگامی‌که مشاهده کردند این ترفند آنها مانع حرکت تظاهرات‌کنندگان به سمت اللؤلؤة نمی‌شود، با استفاده از زره‌پوش‌های نظامی به آنها حمله کرده و قصد داشتند تعدادی از آنها را زیر بگیرند.

سرکوبگری‌های رژیم آل‌خلیفه مانند روزهای گذشته فقط مردان را در برنمی‌گرفت بلکه مزدوران آل‌خلیفه زنان بحرینی را نیز هدف حملات خود قرار دادند.

با این حال "یوسف المحافظه" مسئول پیگیری امور و وضعیت حقوق بشر در بحرین تاکید کرد: با وجود سرکوبگری رژیم آل‌خلیفه بسیاری از تظاهرات‌کنندگان بحرینی موفق شدند خود را به میدان اللؤلؤة برسانند.

مجروح شدن یک نوجوان بحرینی در جزیره ستره

اما در جزیره ستره نیز راهپیمایی مسالمت‌آمیزی در اعتراض به سیاست‌های رژیم آل‌خلیفه برگزار شد که با شلیک مستقیم نیروهای آل‌خلیفه مواجه شد که بر اثر آن یک نوجوان بحرینی 16 ساله مجروح شد و پس از بازداشت وی توسط نیروهای آل‌خلیفه وی به شدت مورد ضرب و شتم قرار گرفت.

همچنین شلیک گلوله‌های گاز اشک‌آور و سمی به تظاهرات‌کنندگان بحرینی در جزیره ستره و استنشاق گازهای سمی موجب مجروح شدن دو تظاهرات‌کننده و انتقال آنها به بیمارستان شد.

تعویق دادگاه تجدید نظر بحرین در قضیه ابو دیب

از سوی دیگر دادگاه عالی تجدید نظر بحرین درخواست هیئت دفاع از ابو دیب و معاونش "جلیله السلمان" در قضیه آزادی معلمان اخراج شده را رد و ادامه رسیدگی به این قضیه را به آوریل آینده موکول کرد

همچنین دادگاه بحرین رسیدگی به پرونده کادرها و رهبران جمعیت عمل اسلامی را به 8 آوریل موکول و آن را منوط به ارائه گزارش البسیونی و گزارش کمیته حقیقت‌یاب درباره شکنجه زندانیان و مجروح شدن آنها هنگام بازداشت کرد.

این درحالی است که رهبران و کادرهای جمعیت عمل اسلامی به اتهام شرکت در تظاهرات و اقدام علیه رژیم توسط دادگاه نظامی بحرین به 5 تا 10 سال زندان محکوم شده بودند.

این درحالی است که وزارت اموزش و پرورش بحرین "فاضل عباس"، دبیرکل تجمع ملی دمکراتیک این کشور به دلیل مخالفت با رژیم از کار برکنار کرد.

مرگ مشکوک حیوانات در بحرین

از سوی دیگر پرورش‌دهندگان حیوانات اهلی در بحرین با تاکید بر بی‌سابقه بودن تاثیرات گازهای سمی بکار رفته علیه تظاهرات‌کنندگان بحرینی در این کشور نسبت به مرگ گسترده دام‌ها و طیور به دلیل قرار گرفتن در معرض این گازها هشدار دادند.

پرورش دهندگان طیور و دام در بحرین تأکید دارند که شلیک گاز اشک آور موجب تلفات بسیاری در دام‌های آنها شده است و یک شهروند بحرینی در گفتگو با روزنامه الوسط بحرین گفت: علاوه بر مرگ بسیاری از پرندگان، نسبت زاد و ولد در آنها 50 درصد کاهش یافته و این امر بر تولید تخم مرغ و جوجه نیز تاثیر بسیار منفی گذاشته است.

وی در ادامه گفت: به دلیل گازهای شلیک شده، رنگ آب تغییر کرده و بسیاری از پرندگان به دلیل نوشیدن این آب‌های سمی تلف شده‌اند.

یک پرورش‌دهنده دیگر طیور نیز با اشاره به اینکه سال‌هاست در این حرفه مشغول به کار بوده، تأکید کرد: در دهه نود هم پرندگان در معرض گازهای اشک‌آور و سمی قرار می‌گرفتند ولی هیچکدام از بین نمی‌رفتند، ولی در حال حاضر میزان مرگ و میر میان آنها بسیار افزایش یافته است و این نشان می‌دهد که گازهای مورد استفاده توسط نیروهای آل‌خلیفه علیه تظاهرات‌کنندگان از نوع گازهای خفه‌کننده و کشنده است.

این پرورش‌دهنده طیور گفت: این گازها موجب ریختن پر پرندگان شده و آنها پس از ابتلا به بیماری نامعلوم ظرف 2 روز می‌میرند.

اما "سعید منصور" معاون رئیس جمعیت محیط زیست بحرین گفت: تأثیر این گازها بر محیط زیست فقط به پرندگان خلاصه نمی‌شود و علاوه بر طیور، این گازها بر انسان‌ها و گیاهان نیز تأثیر می‌گذارد و عوارض آن اگر در حال حاضر مشخص نیست، در آینده مشخص خواهد شد.

۱۳۹۰/۱۲/۲

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...